GİRİŞ YAP

Gizlilik - Avec Rent A Car

REPLEASE TURİZM OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GİZLİLİK POLİTİKASI

İÇİNDEKİLER

1. Giriş                                                                                    

2. Politika’nın Kapsamı                                                         

3. Kişisel Verilerin Korunması                                              

4. İnternet Sitemizde Toplanan Veriler                                 

5. Üçüncü Taraf İnternet Sitelerine Verilen Linkler             

6. Politika’nın Güncellenmesi                                               

7. Bize Ulaşın                                                                          


1.Giriş

Replease Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (“Replease” veya “Şirket) olarak, kişisel verilerinizin gizliliğine önem verdiğimiz ve bizimle paylaştığınız bilgilerin kişisel ve gizli olduğunu kabul ettiğimiz için bu hususa hassasiyetle yaklaşıyoruz.

İşbu Gizlilik Politikası’nı (“Politika”), Şirket olarak yönettiğimiz internet sitesi (“Platformlar”) üzerinden toplanan kişisel verilerinizin gizliliği ve güvenliği hakkında internet sitemizi ve mobil uygulamamızı ziyaret eden kullanıcılarımızı 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) kapsamında bilgilendirmek amacıyla oluşturduk. Kişisel verileriniz, işbu Politika çerçevesinde, yalnızca size daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılacaktır.

 

2. Politika’nın Kapsamı

Replease olarak yönettiğimiz platformlarımıza erişiminiz sırasında topladığımız verilerinizin gizliliği ve güvenliği işbu Politika’nın kapsamındadır.

Replease tarafından yönetilmeyen bir sitede Replease’e ait bir logonun, işaretin vb. bir görselin bulunması işbu Politika’ nın o site için geçerli olduğu anlamına gelmemektedir. Bu tür siteler ile kişisel veri paylaşımı gerçekleştirirken işbu Politika’ da yer alan güvencelerden faydalanabilmeniz için söz konusu sitenin Replease’e ait bir site olduğundan emin olmanız gerekmektedir.

 

3. Kişisel Verilerin Korunması

KVKK kapsamında kişisel verilerinizin veri sorumlusu sıfatı ile Replease tarafından işlenmesi, kişisel verilerinize ilişkin haklarınız hakkında ve kişisel verilerinizi korumak için aldığımız teknik ve idari tedbirler ile ilgili detaylı bilgi almak için lütfen Aydınlatma Metnimizi  okuyunuz.

 

4. İnternet Sitemizde Toplanan Veriler

4.1. İletişim Formları Vasıtasıyla Toplanan Kişisel Veriler

Bizlere talep ve şikâyetlerinizi iletebilmenizi sağlayan izleyici temsilciliği iletişim formları vasıtasıyla;

  • Ad, soyad,
  • Elektronik posta,
  • Telefon numarası,
  • Konu ve
  • Mesaj

bilgilerinizi toplamaktayız.

 

4.2. Cihaz Bilgisi

Hizmetlerimizden faydalanırken, kullandığınız elektronik cihazlarınıza (bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar, akıllı televizyonlar vs.) ait IP adresi vb. bilgiler toplanmaktadır.

Ayrıca internet sitemiz/sitelerimiz aracılığıyla sizlere anlık bildirimler gönderebiliriz. Cihazınızın işletim sisteminin içerisindeki ayarları değiştirerek bu iletileri almayı reddedebilirsiniz.

 

4.3. Çerezler Vasıtasıyla Toplanan Veriler

Çerezler, bir internet sitesi ziyaret edildiğinde ziyaretçinin cihazında (örneğin bilgisayar veya telefon) depolanan ve isim-değer formatında veri barındırabilen küçük metin dosyalarıdır. Bu vesileyle internet sitesine/sitelerine ziyaretin gerçekleştirildiği cihaz ve ilgili kullanıcı hakkında çeşitli bilgiler elde edilebilmektedir. İnternet sitemizde çerez kullanılmaktadır. İnternet sitemizdeki çerez kullanımı hakkında detaylı bilgi almak için lütfen Çerez Politikamızı okuyunuz.
 

4.4. Sunucularımıza Eriştiğinizde Otomatik Olarak Topladığımız Veriler

İnternet sitemizi kullanmanız halinde, müşterilerimizin bireysel veya kurumsal taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek, teknik alt yapımızı geliştirmek ve denetlemek, kullandığımız donanım ve yazılım teknolojilerini ve diğer hizmetlerimizi geliştirmek ve hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amaçlarıyla size ait cihaz log kayıtları vb. kişisel verileri toplayabiliriz.

 

5. Üçüncü Taraf İnternet Sitelerine Verilen Linkler

Sitemiz, özel istihdam büroları gibi üçüncü tarafların internet sitelerine ait bağlantılar içerebilir. Bu gibi hallerde üçüncü taraflarca veri toplanması, işlenmesi, paylaşılması veya aktarımı sorumluluğumuzun dışındadır. Üçüncü taraf siteleri kullanımınız ve bu sitelerle veri paylaşımınız, bu sitelerdeki gizlilik politikası ve kullanım şartlarına tabi olup işbu Politika’nın kapsamı dışındadır. Kişisel verilerinizi paylaşmadan önce ziyaret ettiğiniz internet sitelerinin gizlilik politikalarını okumanızı öneririz.

 

6. Politika’nın Güncellenmesi

İşbu Politika’nın hükümleri kısmen veya tamamen, internet sitemizde yayımlandığı tarihte yürürlüğe girmek üzere değiştirilebilir ya da yenilenebilir.

Politika’daki değişiklikleri takip edebilmeniz adına internet sitemizi belirli aralıklarla kontrol etmenizi tavsiye etmekteyiz. Beyanda yapılan her değişiklik, değiştirilmiş beyanın sitede yayınlanmasıyla birlikte geçerli olur. Bu tür değişikleri müteakiben siteyi, ürün ve hizmetlerimizden herhangi birini kullanmak o dönemde geçerli olan değiştirilmiş beyanı kabul ettiğinizi gösterir.

 

  1. Bize Ulaşın

İşbu Politika’nın yorumlanması veya uygulanması ile ilgili sorularınızı, çekincelerinizi veya şikayetlerinizi;

  • Oruç Reis Mah. Giyimkent Sitesi Giyimkent Cad. No: 2/A Avek Plaza Esenler/İstanbul adreslerine iletebilirsiniz.

 

Araç Kiralama Tüm Araçlar Ekonomik Araçlar Orta Sınıf Araçlar Lux Araçlar SUV Araçlar
E - BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
FIRSATLARI KAÇIRMAYIN
Whatsapp İçin Tıklayınız