İSPARK Ücret Tarifesi ve Park Fiyatları ve Ortalama Fiyatlar

İSPARK ücret tarifesi konusu hakkında bilgi vermeden önce, bu hizmetin ne anlama geldiğinden bahsetmemiz daha doğru olacaktır. Bu hizmetin kurulmasının sebebi, vatandaşların, araçlarını park edebilecekleri bir yeri olması.

2005 yılından beri İstanbullulara hizmet veren İSPARK, “Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet” sloganıyla yola çıkmaktadır. Modern otopark hizmetini kullanıcıların ayağına getiren firma, güvenli, kaliteli ve moderndir. Buraya araçlarınızı park edebilirsiniz. Ancak İSPARK ücret tarifesi bu noktada en çok araştırılan konuların başında gelmektedir.

İSPARK Ücret Tarifesi Hakkında

İSPARK ücret tarifesi 2021 yılında zamlandı. Yaklaşık yüzde 30 zamla birlikte artık hizmet veremeye başlayan parkın, uygulamış olduğu ücret tarifesi bulunuyor. İSPARK, aslında bölge bölge olarak hizmet vermektedir. İSPARK ücret tarifesi uygulamasının standart olmadığını, bölgeden bölgeye göre değişkenlik gösterebildiğini söylememiz gerekiyor. İşte genel olarak İSPARK ücretleri.

Ortalama Fiyatları

0 ila 1 saat arası: 8 TL

1 ila 2 saat arası:10 TL

2 ila 4 saat arası: 12 TL

4 ila 6 saat arası: 15 TL

6 ila 8 saat arası: 20 TL

8 ila 10 saat arası: 23 TL

10 ila 12 saat arası: 25 TL olarak araçlarını park edebilirsiniz.

İSPARK Hizmetleri

İSPARK hizmetlerinden şehir aileleri ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor. Ancak bunun için sayfaya girerek online formu doldurmanız gerekiyor. Başvurularınız onaylandıktan sonra, park hizmetlerinden ücretsiz bir şekilde dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz.

Aynı şekilde gaziler ve gazi yakınları da (aileleri) bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Ancak bunun için gazi ya da şehit yakını kartı ile başvurmak gerekiyor. Gazilerin de sayfaya girerek form doldurmaları gerekmektedir. Başvurularınız onaylandığında sistem üzerinden ücretsiz olarak hizmet alabilirsiniz.

İSPARK Abone Hizmeti

İSPARK uygulaması, günümüzde çok fazla beğenilmekte ve kullanılmaktadır. Ancak İstanbul gibi büyük bir metropolde ne yazık ki bu hizmet çok da yeterli olmamaktadır. Bu sebeple, otoparka abone olarak, yararlanmak isteyenler bulunuyor. Ancak İSPARK otoparkının abonelik hizmeti her otoparkta bulunmamaktadır. Bunun için sadece abone hizmeti veren otoparkları kullanabilirsiniz. Abonelik uygulaması olan otoparklara başvuru yaparak, bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

İSPARK Hakkında

İstanbul’un bu kadar büyük bir metropol kenti olmasının sadece iyi yanları bulunmuyor. Beraberinde bir takım büyük sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Bu sıkıntıların başında çok sayıda trafiğe çıkan araç geliyor. Binlerce aracın her gün trafiğe çıkması ne yazık ki otopark gibi sıkıntıları gündeme getiriyor. Milyonlarca İstanbullu araçlarıyla, çıktığı bu yolculukta, araçlarını park edecek herhangi bir yer bulamıyor. Devreye giren İSPARK, uygun fiyatlarıyla İstanbullulara rahat nefes aldırıyor. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin sunmuş olduğu bu hizmet sayesinde, araç sahipleri hem uygun fiyatlarda araçlarını park ediyor hem de araçlarını güvenli bir yere emanet etmiş oluyor.